Henriette Faroche - Beautycare by Donna - Schoonhoven
Schoonheidssalon Beautycare by Donna schoonhoven

Beautycare by Donna

U bent mooi van binnen, Ik zorg voor uw schoonheid van buiten.

(Nieuw!) Aloë Body Wrapping 

Ga uw cellulite te lijf met de Aloë body wrapping!

Cellulite ontstaat als vetcellen in de onderste huidlaag waar veel vet wordt opgeslagen en met elkaar gaat verkleven. Gevolg, een ontsierde “sinaasappelhuid”. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met cellulite, maar ook mannen kunnen hier last van krijgen. De Aloë Body Wrapping biedt lichte tot middelzware cellulite de perfecte ondersteuning te geven om de sinaasappelhuid te bestrijden.


Een bodywrap is een manier om snel centimeters te verliezen!

Vooraf aan deze behandeling dient u (thuis) eerst goed warm te douchen, zo komt de doorbloeding al op gang. De lichaamsdelen die behandeld kunnen worden zijn: de bovenarmen, de dijen en de buik.

We beginnen de behandeling met een stevige scrub door middel van een de Aloë Bath Geleé op de gewenste deel, welke de huid grondig reinigt. De huid mag daarbij flink rood worden. Na het scrubben worden er indien gewenst foto’s gemaakt en het gewenste deel opgemeten. Vervolgens wordt de Aloë body toner aangebracht door middel van een bindweefselmassage. Als de crème goed is ingetrokken gaat de folie eromheen. De folie dekt de huid af, waardoor de warmte wordt vastgehouden. Hierdoor dringt de werkzame stof de huid diep binnen.

U kunt nu voor een uur liggend ontspannen en is het van belang dat u goed drinkt (minimaal 3 glazen). Hierna mag de folie eraf en wordt er de Aloë body conditioning crème aangebracht op de behandelde deel. De crème bevordert de bloedcirculatie waardoor vastzittende afvalstoffen, vet en vocht in het bindweefsel afgedreven wordt.

Deze behandeling kunt u 1 tot 3 keer per week toepassen voor het beste resultaat!


De bodywrapping is te combineren tijdens een gezichtsbehandeling naar keuze. Klik hier voor de prijzen.

De body wrapping is ook te verkrijgen als Aloë Body Toning kit voor thuisgebruik, de eerste keer kunt u in de salon komen zodat u hierin optimaal begeleidt wordt.

Het thuispakket is te bestellen voor € 113,00 en is goed voor 10 tot 15 deelbehandelingen. Het thuispakket bestaat uit de Aloe Bath Geleé, body toner, body conditioning creme, loofah handschoen en de folie.


De body wrapping is niet mogelijk tijdens de menstruatie, eerste maanden na een bevalling, een operatie en niet bij hartpatiënten, aderontstekingen (flebitis) of als er problemen zijn met de bloedcirculatie.


Prijzen van de behandeling.


behandeling 1 deel (buik,dijen of boven armen)  € 25,00

behandeling 2 delen (bv buik en dijen)                 € 35,00

behandeling 3 delen                                                € 45,00

Thuispakket                                                             € 113,00