Henriette Faroche - Beautycare by Donna - Schoonhoven
Schoonheidssalon Beautycare by Donna schoonhoven

Beautycare by Donna

U bent mooi van binnen, Ik zorg voor uw schoonheid van buiten.

Specialisaties,massage,epileren,

Schoonheidssalon Beautycare by Donna Schoonhoven, Huidverbetering

Diamond Microdermabrasie

Diamond Microdermabrasie is een nieuwe, veilige methode waarbij met steriele diamanten opzetstukjes de bovenste lagen dode huidcellen van de opperhuid worden weggeslepen en via een vacuümsysteem meteen worden opgezogen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk proces waarbij de huidcellen worden gestimuleerd tot de aanmaak van elastine en collageen. De huid krijgt een zachte, frisse en meer egale uitstraling.

Wel is de huid na de behandeling een aantal dagen gevoeliger voor UV-straling en moet daarom extra goed worden beschermd. Na één behandeling voelt de huid al merkbaar zachter en gladder aan, maar het beste resultaat kan worden bereikt in kuurvorm.

Wat kost het? Complete behandeling van gezicht, hals en decollete: reiniging van de huid, microdermabrasie, aanbrengen van ampul of serum door middel van mesotherapie, masker en aanbrengen van dag- of nachtcreme  € 80,00  alleen gezicht va € 60,00

Bij 5 behandelingen in kuurvorm, 6e behandeling gratis!

De huid is na de behandeling een aantal dagen gevoeliger voor UV-straling en moet daarom extra goed worden beschermd. Na één behandeling voelt de huid al merkbaar zachter en gladder aan, maar het beste resultaat kan worden bereikt in kuurvorm.

Afhankelijk van het huidprobleem en het behandeldoel zullen het aantal behandelingen die nodig zijn worden vastgesteld:

-Bij het opfrissen van de huid, ondiepe littekentjes of fijne lijntjes zijn zo’n 6 behandelingen in een periode van 8 weken nodig.

-Bij diepere littekens, pigmentvlekken of diepe rimpels zijn zo'n 12 behandelingen in kuurverband nodig. Dit alles is natuurlijk mede afhankelijk van het regeneratievermogen van uw huid en van de thuisverzorging   van uw huid met de speciale producten tussen de twee behandelingen in.

Na de kuur is het bij voorkeur noodzakelijk nog regelmatig een onderhoudsbehandeling te ondergaan om de huid in goede conditie te houden (zo om de 6-8 weken).

Diamond-microdermabrasie is geschikt voor alle huidtypes (dus ook de donkere huid) en elke leeftijd en ook na één behandeling voelt u een merkbaar verschil.

Wat kan worden behandeld?

- acne littekens
- droge huid
- meeëters
- gerstekorrels
- grove poriën
- verkleuring van de huid
- zon beschadigde huid
- pigmentatie - rimpels en fijne lijntjes  
- vermoeide grauw uitziende huid   

Microdermabrasie is niet geschikt voor mensen met één van de volgende contra-indicaties: 
- psoriasis en eczeem 
- immuun stoornissen 
- door de zon verbrande huid 
- open wonden 
- moedervlekken 
- actieve eczeem 
- couperose of rosacea 
- actieve acne 
- vitiligo 
- diabetes 
- huidbeschadigingen en wondgenezing 
- zwangerschap in sommige gevallen, raadpleeg eerst uw arts.
- wratten 
- dunne huid 
- herpes simplex of gordelroos
- huidkanker (of huidkanker bestraalde huid)


Uiteraard kunt u altijd bij mij langskomen of telefonisch overleggen indien u eerst wilt weten of dit een geschikte behandeling is voor uw huid.

ultrasoon apparaat - Beautycare by Donna - Schoonhoven - bergambacht  - lopik

Behandeling met Ultrasoon massage.


Door het behandelen van de huid met ultrageluid (pijnloos), worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.
Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid ontrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd.
De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Dit is mede mogelijk, doordat met behulp van onze apparatuur hooggeconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd kunnen worden. Enzymen worden met behulp van ultra geluidsgolven dieper in de huid gebracht.
Deze huididentieke stoffen, belangrijk voor de opbouw en verzorging van cellen, gaan daar werken waar de celdeling van de huid plaatsvindt.

Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt. Testen bewijzen een huidstructuur verbetering na één kuur(4 weken x 2 behandelingen per week) van bijna 50%.
De behandeling is geschikt voor het gezicht, decolleté en lichaam. Dus door deze micromassage en insluismethode met dieptewerking aan de hand van ultrasoontechniek wordt de doorbloeding bevordert, de lympfedrainage verbetert, activeert de stofwisseling en zorgt door collageen-vernieuwing voor een versterking van het bindweefsel.
De behandeling is geschikt voor  het gezicht, decolleté en lichaam.

Voor de behandeling van:
-littekens
-vochtarme huid
-rimpels
-teleangiëctasiën(couperose)
-hyperpigmentatie
-acne
-striae
-liftende resultaten bij ouder wordende huid

Fruitzuur peeling

Een fruitzuur peeling kan als eenmalige behandeling gebruikt worden om de huid op te frissen en te verhelderen, of als serie van behandelingen waarmee huidproblemen zoals verkleuringen, lijntjes en acne worden behandeld.

Percentages:
Er zijn verschillende percentages fruitzuren. De vuistregel is: hoe hoger het percentage, des te dieper de peeling werkt. Ook de inwerktijd draagt bij aan de dieptewerking van de peeling en het uiteindelijke resultaat. In de salon wordt gewerkt met percentages van 10%, 30% 20% en 40%. Deze vallen onder de categorie licht tot medium. Met deze peelings kunt u het beoogde resultaat op een effectieve, maar milde manier bereiken.

Voor wie is een fruitzuur gezichtsbehandeling geschikt?
Een fruitzuur peeling is geschikt voor iedereen die een effectieve huidverbetering wil. De peeling kan eenmalig als onderdeel van een gezichtsbehandeling gebruikt worden, of de peeling wordt in een serie behandelingen aangebracht om specifieke problemen effectief te verbeteren.

Wanneer is een fruitzuur gezichtsbehandeling af te raden?
- Een donker huidtype heeft kans op hyperpigmentatie na een fruitzuur peeling; 
- Voor mensen met een zeer overgevoelige huid, die snel geïrriteerd is. Ook bij een huid met infecties of open wondjes en       bij huidziekten. Ook niet geschikt voor of na het zonnebaden/Solarium.
- In de zomer, na een behandeling met fruitzuur peeling mag u niet in de zon; 
- Fruitzuur behandelingen worden gegeven van september tot mei

Eenmalige fruitzuur gezichtsbehandeling:
Een eenmalige fruitzuur gezichtsbehandeling is geschikt voor iedereen die hun teint wil opfrissen, de poriën wil verfijnen en kleine oppervlakkige pigmentvlekjes wil verhelderen.

Kuur fruitzuur gezichtsbehandelingen:
Het voordeel van een serie fruitzuur gezichtsbehandelingen is dat na de serie de huidconditie aanzienlijk verbeterd zal zijn. Het effect van de peeling is cumulatief, wat in houdt dat de werking opeenstapelend is, waardoor het resultaat steeds beter wordt. Hoe vaak de peeling gedaan moet worden en met welke tussenpozen, is afhankelijk van de conditie van de huid. Meestal zijn 6 behandelingen met 1-2 weken interval het meest effectief.

Een serie behandelingen is bij de volgende huidcondities aan te raden:
Acne;
Huidverkleuringen (pigmentvlekken) door de zon;
Huidverkleuringen (pigmentvlekken) door hormonen;
Oppervlakkige littekentjes veroorzaakt door acne;
Onzuivere “verstopte” huid;
Bij tekenen van huidveroudering en of verslapte huid;
Rokershuid;
Droge huid;

De behandeling bestaat uit:
Reiniging
Aanbrengen pre peel
Aanbrengen fruitzuur peeling 10%,20%,30% of 40%
Neutraliseren peeling
*Herstellend en verzachtend masker ( fruitzuur behandeling extra)
Kalmerende gel
24h verzorging + spf

Er word altijd gestart met het laagste percentage fruitzuur om uw huid aan het fruitzuur te laten wennen, daarna zal het percentage in de volgende behandelingen opgebouwd worden. Naar gelang u huidconditie en het doel dat u wenst te bereiken met de behandelingen.
Na de behandeling mag u de huid niet 4 weken blootstellen aan uv stralen, en de eerste dagen niet overmatig zweten of in de sauna. Gebruik een zonnebeschermingsproduct met min spf 30

Prijzen:
Eenmalige fruitzuur behandeling: € 40,00 ( ca 30 min )
Kuur van 6 behandelingen: € 215,00
Eenmalige fruitzuur behandeling extra € 55,00 ( ca 45 min )
Kuur van 6 behandelingen € 300,00
Een fruitzuur peeling tijdens uw standaard gezichtsbehandeling: € 20,00

Skinsrubber behandeling - Beautycare by Donna - Schoonhoven - bergambacht - lopik

Behandeling met de Skin scrubber.(behandeling tijdelijk nb)


Direct een zicht- en voelbaar resultaat met de Skin-Scrubber, een modern en geavanceerd apparaat die doormiddel van geluidsgolven een dieptereiniging geeft.
Het effectief verwijderen van meeeters en oneffenheden op een zachte manier.
Uw gelaat wordt intensief gereinigd en wordt herleven door het verwijderen van oppervlakkige huidlagen.  
Door de ultrasone geluidsgolven kunnen de kwalitatief hoogwaardige ingrediënten in de onderste huidlaag ingebracht worden.
Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen behandeld worden zoals:


 
- acne.
- couperose, 
- littekens, 
- fijne rimpels, 
- striae


hoogrequent behandeling - Beautycare by Donna - Schoonhoven - bergambacht - lopik

Hoogfrequent apparaat


Een massage met de electroden stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen.

Hoogfrequente stroom wordt reeds vele jaren met succes toegepast voor cosmetische behandelingen van gelaat en lichaam.
Cosmetische toepassingen: het verhoogt de opname van de actieve werkstoffen door de huid. Een massage van de huid met de elektrode stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling van de huidcellen.
Micro-massage van de huid: als de elektrode tijdens de behandeling op enkele millimeters van de huid wordt gehouden, voelt de cliënt een lichte tinteling op de huid.

Bacteriën dodende werking: bij de behandeling van actieve acné doodt de vrijkomende ozon de bacteriën op de huid.


huidanalyse apparaat - Beautycare by Donna - Schoonhoven - bergambacht - lopik

Woodlight lamp voor huidanalyse


Met deze speciale uv-lamp kan ik een perfecte huidanalyse maken, de speciale blacklight lamp verklapt elk huidtype zonder enige moeite.

UV-licht of "Black Light" is onzichtbaar voor het oog, vandaar de term Black Light.

De UV Woodlamp wordt gebruikt voor detectie van Vitiligo vlekken (en andere huid en hoofdhuid ziekten).

Dit is een lamp gebruikt voor inspectie en detectie. Het is niet een therapeutisch of behandel apparaat.

Een Woodlamp wordt meestal gebruikt in een artsenpraktijk, huidtherapeut, beautysalon, ehbo, verzorghuizen voor het bijhouden van de voortgang van de behandeling van ziekten zoals Vitiligo.
Woodlampen detecteren:

Ringworm
Schimmel/schimmelinfecties
Hoornvlies krassen.
Vreemde lichamen in het oog.
Vitiligo.
Geblokkeerde traanbuisjes.
Acne.
Erythasma
Tinea versicolor
Microsporum Canis
Criminologie (voor noodgevallen kamers)
Schurft.
Alopecia.
Porphyria
Bacteriële infecties.
Vele andere huidaandoeningen.


Verder beschikken wij over alle benodigde apparatuur en instrumenten om harsen,epileren,wenkbrauwen en wimpers verven, hotstone massage deskundig uit te voeren.