Henriette Faroche - Beautycare by Donna - Schoonhoven
Schoonheidssalon Beautycare by Donna schoonhoven

Beautycare by Donna

U bent mooi van binnen, Ik zorg voor uw schoonheid van buiten.

Tips voor het op de juiste wijze reinigen van uw huid.


Een goede en juiste reiniging van uw huid is belangrijk om de huid in een goede conditie te houden en mee-eters en andere oneffenheden zoveel mogelijk te voorkomen.


Reinig uw huid daarom dagelijks zowel s'morgens als s'avonds. Ook terwijl u slaapt  scheid de huid afvalstoffen en talg af daarom is de reiniging ook in de ochtend erg belangrijk.

Een gereinigde huid neemt de werkstoffen uit de dag of nacht crème ook beter op. Zonder goede reiniging heeft het aanbrengen van een crème ook weinig zin om dat deze dan niet zijn werking kan doen. 


Een goede reinigingsroutine is als volgt.


s'morgens  reinig je de huid met een facewash of reinigingsmilk voor jouw huidtype. Dit masseer je goed in evt wat extra aandacht bij de neus vleugels.

Dan spoel je de huid af met handwarm water of veeg het product weg met een warme natte washand.

Hierna reinig je de huid na met een lotion of tonic voor jouw huidtype. Dit doe je met een vochtig watten schijfje waar op je de lotion aan brengt. En daar mee werk je van het midden van het gezicht naar de buitenzijde. Zo haal je de laatste restjes vuil weg en sluit je de poriën. Op de nog vochtige huid breng je de dag crème aan. Op deze manier kan deze volledig  zijn werk doen. De dag crème is ook de basis voor je make-up. Gebruik dus altijd dag crème voor je je make-up aanbrengt. Deze zal dan ook beter blijven zitten gedurende de dag.s'avonds reinig je eerst de ogen met een oog make-up  remover, gebruik je watervaste make-up gebruik dan een product op oliebasis, na de ogen reinig je de huid met een reinigingsmelk en masseer deze weer in. En verwijder de milk met een warm washandje. En daarna haal je met vochtig watten schijfje met een lotion of tonic de laatste restjes weer weg en sluit je de poriën. En op de nog vochtige huid breng je de nacht crème aan. Zodat deze weer gedurende de nacht zijn werk kan doen.


Verder kan je 1 x in de week een scrub/lysing en een verzorgend masker nemen.


Je hebt zo een goed basis reinigingsroutine om de huid mooi en schoon te houden